LightBlog

Friday, 29 June 2012

Kenangan Manis Di Kolej Matrikulasi Kedah, Changlun

Friday, June 29, 2012 0
Assalamualaikum
and hye hye hye

Entry nie saja aku buat just nak mengenang kembali memori
kat KMK duluw...aku habis matrik hujung bulan 4 aritu...
memang best gak la study kat situ...tapi life kat situ
takda la heaven sangat, ye dak...

cumanye apa yang lebih berharga kat situ ialah kawan2
yang banyak bagi tunjuk ajar, gelak sama2, kenakan kawan.. haha...

banyak benda jugak la kalau nak cakap...



Firstly bile dapat tawaran matrik nie memang pening pala gak la..
sebabnya aku pun dapat gak tawaran ke UiTM Bukit Mertajam
untuk kos Kejuruteraan Mekanikal...
so, susah la nak buat pilihan...
but, atas nasihat beberapa individu yg penting,
selamat gak aku daftar kat kmk...
huhui

Roomate ada 3 owang...syamer, ariff aimran, and azim abdullah...
depa nie agak sporting laa
Coz time sem 1 memang kitorang selalu gak
'makan besar'...
means kitorang makan ramai2 dalam bilik,
dah macam kenduri dah haa
bukan roomate ja tau tapi kawan dari bilik laen pun tumpang sekaki...

tapi, sem 2 da jarang la...haha

Lecture Math
chem peer kimia
Miss Lock ajar bio
Haha..kalau bab pegi kuliah memang aku malas sikit..
tapi takda la selalu ponteng
time hujung sem ja ponteng
wakakak

dekat2 nak exam ja buat perangai gitu
tak kantoi nak wat camna kan...
haha...suruh kawan 'sign'kan attendent..
hee~ jahat kan..dah tu duduk pulak kat seat belakang2 ja...

emm, entah2 member satu kuliah pun tak kenal aku nie...hihi

haa..kantoi tido
lab fizik
lab bio

tapikan,
satu benda yang tak bestnya
bila orang selalu ingat aku nie macam sombong sket
and tak pedulikan owang laen
helloo~ takda maknanya aku nak sombong, okay
dah memang aku seorang yg pendiam
nak buat camna kan...huhu
but truly, i'd love to make new frenz
whoever yang sudi la

and at the same time, keep the old one...

BBQ ngan praktikum





Okayla, malas dah nak tulis sebenarnye..hoho

kuliah fizik last *Miss Syikah


Kelas BI last

tutor math last *En. Azman

SIK3P3

"Friendship is the hardest thing in the world to explain. It's not something you learn in school. But if you haven't learned the meaning of friendship, you really haven't learned anything"

This is how it works.
I love the people in my life, and I do for my friends whatever they need me to do for them, again and again, as many times as is necessary.
For example, in your case you always forgot who you are and how much you're loved.
So what I do for you as your friend is remind you who you are
and tell you how much I love you.
And this isn't any kind of burden for me,
because I love who you are very much.
Every time I remind you, I get to remember with you, which is my pleasure...
Hope we'll meet again in the future
yang mana time tu masing2 dah beranak bini..
huhui


Wassalam...

**************