BRADER OUHSEM INC. THIS PICTURE IS COPYRIGHT TO BRADER OUHSEM INC. WELCOME THIS PICTURE IS COPYRIGHT TO BRADER OUHSEM INC.

Friday, 26 July 2013

Sarjana Muda Kejuruteraan Petroleum

Assalamualaikum
and hye hye hye

dengar cita result UPU da kuar
keputusan ipta lepasan stpm setaraf
tahniah kepada adik2 yang berjaya dalam permohonan
yang tak berjaya tu ada masa lagi untuk buat permohonan

tahun lepas bukak je result upu kul 12tengahari
terus aku check beb
eksaited and dup dap dup dap
finally, dapat jugak kos yang aku pilih
even I have no idea why I choose that course
=.="

Sarjana Muda Kejuruteraan Petroleum
Fakulti Kejuruteraan Petroleum dan Tenaga Diperbaharui
@
Bachelor of Petroleum Engineering
Faculty of Petroleum and Renewable Energy Engineering (FPREE)

sekarang dah genap setahun aku dalam kos nie
alhamdulillah result ok la bagi aku
even tak dapat dekan
bersyukur la
huhu

tapi pelik gak, asal ramai membe aku dapat dekan
hurm, nak kata kos nie senang, taklah senang mana
nak kata kos nie susah, pun tak jugak
kira fair2 la

so, kalau ade adik2 kat luar sana yang dapat kos nie
jangan takut jangan gelabah
just go on okayy
this is the great course 
and a lot of oppurtunity will come chasing you
yup, believe me my dear

sapa2 yang dapat program kat UTM Skudai
bole la contact aku ok
yang dapat UTP, UITM, lain2 tu bole pegi main jauh2 ok
..haha..

kalau gamba kat bawah nie tak clear, klik link nie---> Brochure Petroleum



Sekian lah entry kali nie
good luck junior2 ku sekalian
and happy holiday
bubye~
***********************

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...