BRADER OUHSEM INC. THIS PICTURE IS COPYRIGHT TO BRADER OUHSEM INC. WELCOME THIS PICTURE IS COPYRIGHT TO BRADER OUHSEM INC.

Friday, 7 August 2015

Design Baru



This is my new design for my blog. Aku cadang nak tukar template baru. Sebab template ni nampak dull and membosankan. haha. So bermulalah pencarian template2 yang cun melecun untuk mencantikkan blog aku ni. Biasalah, manusia takkan pernah puas dengan apa yang dia ada. Tapi aku tak nak la berfikiran macam tu kan. Positifnya, kita kena tukar bertujuan untuk improvement. Ini Kalilah! *tetibe


So kat atas ni adalah hasil design untuk header aku. Touch-up sikit2 aje. Tak ada masa nak edit lebih2. Apa pun, stay tuned okayy. =)

***************
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...