BRADER OUHSEM INC. THIS PICTURE IS COPYRIGHT TO BRADER OUHSEM INC. WELCOME THIS PICTURE IS COPYRIGHT TO BRADER OUHSEM INC.

Monday, 4 January 2016

All About My Internship With PETRONAS Sdn. Bhd.


Lets The Story Begin..

Beberapa bulan yang lepas, aku menjalani latihan industri di Kuala Lumpur. Malam ni baru sempat nak update sebab sangat sibuk dengan pelajaran. Ni pun baru je habis final exam. Baru la sempat nak bermanja-manja ngan blog. Objektif penceritaan adalah sebagai perkongsian buat sahabat-sahabat di luar sana. Tak kira la korang dalam industri minyak&gas atau tak, boleh je hadam rasanya.

Syarikat yang baik hati ambik aku praktikal ialah PETRONAS Carigali Sdn. Bhd. Bermacam-macam perasaaan bercampur baur sewaktu nak mulakan praktikal. Gembira, cuak, takut semua ada. Gembira sebab berjaya dapatkan tempat untuk berpraktikal. Cuak sebab time tu still have no idea what will happen. Aku intern sorang-sorang je beb kat situ, mestilah nervous gila b**i. Member aku ade kat department lain daa. Ber-huhuhu la aku sorang-sorang. Huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...